mimaki
      Широкоформатният дигитален печат дава възможност за отпечатване на медии с размери по-големи от стандартните печатаеми формати до ширина 5.00м на медията и още по-голяма дължина, при това с качество равностойно с това на форматните дигитални принтери. Благодарение на многобройните технологични възможности и настройки на широкоформатните принтери може да се отпечата медия с необходимото качество в зависимост от предназначението и съответно в широк ценови диапазон.
      Рекламна агенция Ник Бранд ООД разполага с широкоформатен принтер MIMAKI JV3 160SP - световно доказан с перфектен отпечатък и многобройни възможности. Регулирайки режима на печат можем да ви предложим рекламни изображения върху богата гама от медии-хартии, самозалепващи фолиа, винили, синтетичен текстил, канаваца и др., които сме подбрали без компромис относно качеството им. Освен това в зависимост от използваните режими на печат, можем да ви предложим различни по цена отпечатаци върху една и съща медия.
Използвайки нашият широкоформатен дигитален печат, можете да направите перфектни рекламни и информационни визии, художествени репродукции, презентационни пана, картини за изложби и изложения, брандиране на витрини, всички стандарни и нестандартни стикери необходими за визуализация на вашите продукти и много други.

Светът на рекламата

Native RTL Support
Блог за реклама и още нещо
към блога...

Нашите партньори

Ultimate Browsers SupportНашите партньори

Нашият арт магазин

Great Docs and Support

Нашият Арт магазин
Вече работи за вас!

Нагоре