1   Брандирането на автомобили е ефектен и практичен начин за реклама, тъй като при облепването се използва вече наличен ресурс – вашата кола. За разлика от други форми на реклама, които са ограничени само в една зона, вашата облепена кола ще привлича погледи и внимание навсякъде, където се намира. Така вашият бизнес може да бъде забелязан от повече хора.
     Облепването на автомобила е рекламен подход базиран на идеята, че колата ви се движи по същите пътища, по които се движат и потенциалните ви клиенти. В този смисъл брандираният автомобил е доказано ефективно рекламно решение.
     Можем да създадем дизайн на мобилна реклама, с който да осигурим по-голямо рекламно присъствие на вашият бизнес с индивидуално, висококачествено облепване на Вашия автомобил, независимо дали е микробус, ван, камион, кола или автобус. Можем да ви предложим качествен проект на достъпна цена, който ще ви помогне да изпъкнете сред конкурентите си. Базирайки се на дългогодишният си опит сме внедрили в нашата дейност напълно завършено звено за облепяне на автомобили, оборудвано с качествени материали и технологии, които са доказани и изпитани.
Освен това ще ви предложим голямо разнообразие от възможности, което да бъде съобразено с автомобила и рекламният бюджет с който разполагате.

Светът на рекламата

Native RTL Support
Блог за реклама и още нещо
към блога...

Нашите партньори

Ultimate Browsers SupportНашите партньори

Нашият арт магазин

Great Docs and Support

Нашият Арт магазин
Вече работи за вас!

Нагоре