Картините които произвеждаме са изработени върху Арт канаваца и съвременна технология на печат, което им придава брилянтен външен вид. Изпънати са на дървена подрамка и са защитени с покритие, което позволява почистване и ги предпазва от влиянието на светлината и др. външни фактори. 
       Фототапетите са с артистична структура, лесни за монтаж и демонтаж. Лепилото се нанася само върху стената, а самият тапет се позиционира бързо, което дава възмоцност всеки да изпита удоволствието сам да залепи своят тапет. Когато решите да го подмените, това става също лесно и леко за изпълнение.
       Интериорните стенни апликации са изработени от самозалепващо ПВЦ фолио и се поставят посредством транспортно фолио върху всякакви боядисани, почистени и сравнително гладки повърхности.

       Тествайки различни медии заложихме на канаваца с марката ANKONA и тапети MURAMOUR предлагани от фирма Тепеде България ЕООД, а за стенните апликации използваме самозалепващо се ПВЦ фолио на фирма 3М. С това гарантираме превъзходно качество на предлаганите от нас продукти.

      Повече информация за фирма Ник Бранд ООД може да намерите на нашият сайт - 

Светът на рекламата

Native RTL Support
Блог за реклама и още нещо
към блога...

Нашите партньори

Ultimate Browsers SupportНашите партньори

Нашият арт магазин

Great Docs and Support

Нашият Арт магазин
Вече работи за вас!

Нагоре